Landelijke dekking met 100+ bedrijfsartsen

Bedrijfsartsen

Waarom kies je als zelfstandig bedrijfsarts voor Bedrijfsartsengroep?

Bedrijfsartsengroep begrijpt dat jij je als zelfstandige bedrijfsarts wilt focussen op de uitvoering van je vakgebied: bedrijfsgezondheidszorg. Bedrijfsartsengroep ontzorgt en ondersteunt je op vele fronten, zodat jij  je 100% kunt richten op je vakgebied.

Hoe ondersteunt Bedrijfsartsengroep jou?

  • Bedrijfsartsengroep werkt samen met aansprekende opdrachtgevers. Samen met jou zoeken wij naar een juiste match en passende opdrachten.
  • Onze ervaren Backoffice medewerkers helpen je bij het plannen van jouw werkzaamheden.
  • Alle belangrijke gegevens beschikbaar in onze digitale omgeving: FlexDossier.
  • Wij dragen zorg voor de facturatie naar jouw opdrachtgevers, vervolgens wordt automatisch jouw eigen factuur klaargezet in je eigen digitale omgeving (self-billing).
  • Bedrijfsartsengroep organiseert interessante geaccrediteerde trainingen en nascholingen, waaronder een internationale studiereis. Naast educatie bieden deze gelegenheden ook een moment voor netwerken.
  • Bedrijfsartsengroep is een groot netwerk van zelfstandige bedrijfsartsen, er is altijd een mogelijkheid om te sparren met een vakgenoot uit het vertrouwde netwerk van Bedrijfsartsengroep.

Pierre van Golde, bedrijfsarts, vertelt waarom hij graag samenwerkt met Bedrijfsartsengroep:

Bedrijfsgezondheidszorg kent steeds meer uitdagingen, vergrijzing, personeelstekorten, Corona. In jouw rol als bedrijfsarts, heb je met alle belangen die spelen, behoefte aan een organisatie die achter jou staat. Waar het gaat om kwaliteit, integriteit en samen leren. Dat is Bedrijfsartsengroep.

Wil je contact met ons?

Bedrijfsartsengroep denkt graag met jou mee in je overweging om ons te kiezen als samenwerkingspartner in je zelfstandig ondernemerschap als bedrijfsarts. Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak. We spreken je graag persoonlijk.

Contact