Een flexibel inzetbare bedrijfsarts

Bedrijfsarts Flex

Bedrijfsarts Flex

Met onze flexibel inzetbare bedrijfsartsen spelen wij vooral in op de behoefte van organisaties die óf te klein zijn voor een vaste bedrijfsarts óf die door hun spreiding van locaties met een vaste bedrijfsarts tegen een fysiek probleem aanlopen.

Spreekuurlocaties door heel Nederland

Casemanagement- en verzuimorganisaties kunnen bedrijfsartsenuren ‘inkopen’. Wij beschikken over een groot netwerk aan bedrijfsartsen en kunnen zo ruim 70 spreekuurlocaties in het hele land bieden. Regelmatige nascholingen zijn vanzelfsprekend. Wij staan zo garant voor de kwaliteit, actuele kennis en knowhow van onze bedrijfsartsen.

 

FlexDossier: handige online werkomgeving

In FlexDossier kunt u zelf afspraken inplannen voor een spreekuur, keuring of claimbeoordeling. Onze bedrijfsartsen hebben vaste uren beschikbaar gesteld in hun agenda. Via FlexDossier heeft u zelf de regie. U formuleert uw opdracht en vraagstelling en plant de afspraak in. Snel en gemakkelijk. U ontvangt in uw beveiligde omgeving het antwoord op uw vraag. Naast verzuimconsulten voeren wij preventieve consulten en claimbeoordelingen uit. De bedrijfsarts levert u via FlexDossier rapportages en adviezen aan. Zo heeft u altijd online dossiergegevens tot uw beschikking. Compleet en overzichtelijk.