Bedrijfsarts- Flex

Een flexibel inzetbare bedrijfsarts

Met onze flexibel inzetbare bedrijfsartsen spelen wij vooral in op de behoefte van organisaties die óf te klein zijn voor een vaste bedrijfsarts óf die door hun spreiding van locaties met een vaste bedrijfsarts tegen een fysiek probleem aanlopen.

Spreekuurlocaties door heel Nederland

Via casemanagement- en verzuimorganisaties kunnen organisaties uren ‘inkopen’ van een bedrijfsarts. Wij beschikken over een groot netwerk van gecertificeerde bedrijfsartsen en kunnen zo spreekuurlocaties in het hele land aanbieden. Gecertificeerd betekent dat al onze artsen na hun titel als basisarts minimaal een vervolgopleiding bedrijfsgezondheidszorg hebben afgerond. Regelmatige nascholingen zijn vanzelfsprekend. Wij staan zo garant voor de kwaliteit, actuele kennis en knowhow van onze bedrijfsartsen.

FlexDossier: handige online werkomgeving

In FlexDossier kunt u zelf afspraken inplannen voor een spreekuur, keuring of claimbeoordeling.Onze bedrijfsartsen hebben vaste uren beschikbaar gesteld in hun agenda. Via FlexDossier heeft u zelf de regie. U formuleert zelf uw opdracht en vraagstelling en plant de afspraak in. Snel en gemakkelijk. U ontvangt in uw beveiligde omgeving het antwoord op uw vraag. Naast verzuimconsulten voeren wij preventieve consulten en claimbeoordelingen uit. De bedrijfsarts levert u via FlexDossier rapportages en aanbevelingen aan. Zo heeft u altijd online dossiergegevens tot uw beschikking. Compleet en overzichtelijk.

Ontdek wat we nog meer voor uw organisatie kunnen betekenen