Dossiersysteem voor Arbo-medische professionals

FlexDossier

FlexDossier

FlexDossier is een gebruikersvriendelijk en veilig dossiersysteem waarin Arbo-medische professionals gemakkelijk een dossier kunnen opbouwen. FlexDossier brengt verzuim, herstel en re-integratie in beeld. En biedt de mogelijkheid tot groepsanalyses en -rapportages.

Theo Buit, bedrijfsarts, vertelt waarom hij graag werkt in FlexDossier:

Het is een gemakkelijk, gebruiksvriendelijk systeem waardoor we ons werk sneller kunnen doen. Het is geen personeelsinformatiesysteem met een poortwachter module erin. Nee, het is een systeem bedacht door artsen die begrijpen wat we nodig hebben om ons werk snel en veilig te kunnen doen. En omdat zowel de casemanager als wij in een en hetzelfde systeem werken is het overzichtelijk. Want alle informatie is op één plek opgeslagen en op basis van een goed doordachte rechtenstructuur kan iedereen bij de informatie waar ‘ie toe bevoegd is. Want dat is misschien nog wel het allerbelangrijkste: het is veilig. Een medisch geheim hoort geheim te zijn voor de werkgever. Dat is en dat blijft het.”

René van Dijk, arts, cardioloog, vertelt kort maar krachtig wat FlexDossier is:

“FlexDossier, het administratieve paradijs voor de bedrijfsarts. FlexDossier, daar kan de bedrijfsarts werkelijk alles mee.”

FlexDossier heeft een eigen website waarop u uitgebreide informatie kunt vinden over de mogelijkheden van het systeem: Online Verzuimsoftware | FlexDossier

Log hier in