Arbodienstverlening

Voor aanvullende arbodienstverlening of begeleiding werken wij nauw samen met een groep gespecialiseerde professionals op het gebied van arbeid en gezondheid. Denk aan een arbeidshygiënist, arbeidsdeskundige en arbeids- en organisatieadviseur. Waar nodig schakelen wij ze voor u in en voeren het gewenste of noodzakelijke onderzoek uit. Dit gebeurt altijd in samenspraak met uw bedrijfsarts en u.

 

Risico-inventarisatie & evaluatie

Wilt u een RI&E laten uitvoeren of toetsen? Maak dan gebruik van ons professionele team van onder meer kerndeskundigen, arbeidshygiënisten, veiligheidskundigen en arbeidsdeskundigen. Zij rapporteren en adviseren u rechtstreeks. Met een gedegen Risico-inventarisatie & evaluatie kunt u een PMO-voorstel opstellen en uw gezondheidsbeleid bijstellen en aanscherpen. Een RI&E geeft ook uw bedrijfsarts een helder beeld van de gezondheidsrisico’s in de werkomgeving. Wanneer u Bedrijfsartsengroep inschakelt, zullen wij u altijd vragen naar een actuele RI&E.

 

Arbeidsdeskundig Onderzoek

Wanneer een van uw medewerkers langdurig ziek is, wordt een arbeidsdeskundige ingeschakeld. Op basis van gegevens van uw bedrijfsarts wordt onderzocht: wat kan uw werknemer nog wel, wat zijn de lange-termijnverwachtingen en aan welke wet- en regelgeving moet worden voldaan. De arbeidsdeskundige bekijkt samen met u wat de mogelijkheden binnen of buiten de organisatie zijn en geeft u advies.

 

  • Een passende bedrijfsarts voor uw organisatie

  • Ondersteuning bij Eigen Regie binnen de Maatwerkregeling

  • Team van deskundigen en coaches Arbeid en Gezondheid

 

Maak een afspraak met onze consultants voor een vrijblijvende kennismaking.

Nieuws

Keerpunt en Bedrijfsartsengroep gaan samen verder

Arbodienst Keerpunt B.V., gevestigd in Hilversum, heeft alle aandelen van Bedrijfsartsengroep Holding B.V. uit Heerenveen overgenomen. Hiermee wordt de expertise … >>