Nascholing & Training

Open Podium: (Bedrijfs)arts medisch adviseur & expert

Putten

Doelgroep

(Bedrijfs)artsen werkzaam voor  Bedrijfsartsengroep, Bedrijfsartsen-flex en ArGon.

Locatie

Kasteel De Vanenburg, Vanenburgerallee 13 te Putten

Data

12 april 2024 van 10:00 – 17:00 uur (incl. lunch en hapje/drankje)

Inhoud

Bedrijfsartsengroep biedt haar (bedrijfs)artsen de mogelijkheid om vakinhoudelijke kennis en ervaringen te delen. We organiseren dat in de vorm van een “Open Podium”. Op deze dag krijgen collega’s de gelegenheid om in een half uur een relevante vakinhoudelijke ontwikkeling te presenteren. Daarna is ruimte voor vragen en/of discussie.  De deelnemers ontvangen in een later stadium de presentaties van de sprekers . Benieuwd naar het programma, klik dan hier.

Kosten

Voor (bedrijfs)artsen werkzaam voor Bedrijfsartsengroep, Bedrijfsartsen-flex en ArGon is deelname kosteloos. Wij stellen goed aan- en afmeldgedrag op prijs om onnodige kosten te voorkomen. Bij je aanmelding rekenen wij op je komst. Afzeggen kan tot uiterlijk maandag 8 april 2024, daarna zijn we genoodzaakt om de gemaakte arrangementskosten à € 93,00 (excl. BTW) p.p. in rekening te brengen.

Accreditatie

4 punten, categorie Bedrijfsgeneeskunde – aangevraagd bij AbSg.

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd in het bijwonen van ons ‘Open Podium’ neem dan contact op met Annemiek de With, via de mail info@bedrijfsartsengroep.nl of via ons telefoonnummer 088 – 2332330.

Deel deze training:

Meld u aan

Aanmelden voor een nascholing of training kan via onderstaand formulier. U ontvangt van ons altijd een bevestiging.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.