Onze diensten

Professionals Arbeid en Gezondheid

Kiest uw organisatie voor de Maatwerkregeling, dan heeft u professionals nodig die u actief ondersteunen en adviseren op het gebied van arbeid en gezondheid. Een deskundig team dat samen met u uw organisatiegezondheidsbeleid vormgeeft en uitvoert. Dat proactief aan de slag gaat. Dat oor heeft voor de belangen van uw management, P&O afdeling en de OR en daar op een zorgvuldige manier naar handelt. Wij stellen dit team voor u samen. Wij hebben een ruime keuze aan ervaren geregistreerde bedrijfsartsen en deskundigen op het gebied van arbodienstverlening, veiligheid, arbeidsdeskundigheid en arbeidshygiëne. 

Organisatieadvies

Wilt u strategisch advies bij het ontwikkelen van uw stappenplan inzake Eigen Regie en de Maatwerkregeling? Of bij het vormgeven en vaststellen van uw gezondheidsbeleid en –management? Schakel dan onze consultants in. Bedrijfsartsengroep heeft meegewerkt aan de totstandkoming van de STECR Richtlijn Eigen Regie.

U haalt met ons dus actuele kennis en deskundigheid in huis.

 

 

  • Een passende bedrijfsarts voor uw organisatie

  • Ondersteuning bij Eigen Regie binnen de Maatwerkregeling

  • Team van deskundigen en coaches Arbeid en Gezondheid

 

Maak een afspraak met onze consultants voor een vrijblijvende kennismaking.

Nieuws

Keerpunt en Bedrijfsartsengroep gaan samen verder

Arbodienst Keerpunt B.V., gevestigd in Hilversum, heeft alle aandelen van Bedrijfsartsengroep Holding B.V. uit Heerenveen overgenomen. Hiermee wordt de expertise … >>