Nieuws

Keerpunt en Bedrijfsartsengroep gaan samen verder

Arbodienst Keerpunt B.V., gevestigd in Hilversum, heeft alle aandelen van Bedrijfsartsengroep Holding B.V. uit Heerenveen overgenomen. Hiermee wordt de expertise van beide partijen op het gebied van arbodienstverlening en gezondheidsmanagement gecombineerd en kunnen de klanten nog beter bediend worden.
Nieuws

Door de krachten te bundelen versterken Keerpunt en Bedrijfsartsengroep hun positie in de markt. Bedrijfsartsengroep heeft jarenlange ervaring met het leveren van zelfstandige bedrijfsartsen aan bedrijven, casemanagementorganisaties en arbodiensten. Keerpunt heeft haar wortels in re-integratie en casemanagement en groeit op dit moment sterk in arbodienstverlening.

Erwin Lots, directeur van Keerpunt:

Het verzuim in Nederland neemt al jaren toe. Dat vraagt om een professionele, duurzame aanpak. Door samen te werken met Bedrijfsartsengroep kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn. Hun visie sluit goed aan bij die van Keerpunt. Allebei streven we naar de beste dienstverlening op het gebied van re-integratie en verzuim, met een no-nonsense-aanpak waarbij kwaliteit en aandacht voor de klant leidend is.

Hans Recourt, directeur Bedrijfsartsengroep:

Wij zochten een partner om de continuïteit van onze organisatie te waarborgen. Door de schaarste aan bedrijfsartsen hadden we ook steeds meer behoefte aan structurele samenwerking met goede casemanagers om werkgevers te ondersteunen bij hun verzuimmanagement. Keerpunt past heel goed bij ons als het gaat om professionaliteit, kwaliteit, betrouwbaarheid en transparantie. Tegelijkertijd kunnen we met Keerpunt een breder pakket in de markt aanbieden.

Bedrijfsartsengroep blijft zelfstandig en onder haar eigen naam opereren. De twee directeur-grootaandeelhouders Hans Recourt en Kees Geelen zullen voor de periode van een jaar aanblijven.