Nascholing & Training

Basisseminar Kwaliteit van Arbeid 2-daags

In deze interactieve en dynamische leergang gaat het om waarnemingen, inzichten en begrip achter gedrag. Het ‘ABC’ van advisering wordt doorgenomen aan de hand van het ontwikkelde ‘4 venstermodel’©. Het 4-venstermodel is een innovatief en krachtig hulpmiddel om anders te leren kijken naar de kwaliteit van arbeid en fenomenen als ervaren werkdruk, arbeidsvreugde, leiderschap, afhaakgedrag of samenwerking. Het biedt grip op de organisatorische complexiteit en maakt op een heldere manier bespreekbaar hoe mensen in hun werk op allerlei invloeden reageren en keuzes maken. Een onmisbaar uitgangspunt in het realiseren van uw ambitie!
Garderen

Locatie

WestCord Hotel De Veluwe, Oud Millingenseweg 62 te Garderen

Datum

Nader te bepalen in 2020 van 9.30 tot 20.30 uur (incl. diner, overnachting is mogelijk)
Nader te bepalen in 2020 van 9.30 tot 17.00 uur

Inhoud Basisseminar

Klaas Keizer van Adviesbureau Eridanos, waar we al een aantal jaren succesvol mee samenwerken, verzorgt deze leergang. Deze 2-daagse leergang ‘Basisseminar Kwaliteit van Arbeid’ biedt P&O-adviseurs, leidinggevenden en managers die willen investeren in zichzelf en hun professionaliteit als adviseur de mogelijkheid dit met collega’s en adviseurs uit de praktijk te doen. In de huidige tijd staan organisaties voor een groot aantal uitdagingen. Om hier goed op te kunnen inspelen is het vinden, behouden én investeren in de ontwikkeling van talent belangrijk. Benieuwd naar hoe de kwaliteit van arbeid in uw organisatie wordt ervaren? Hoe gaan collega’s met elkaar om, hoe leveren ze hun bijdrage en hoe beïnvloeden zij elkaar?

Kosten

Deelname voor 2 dagen, inclusief catering, exclusief overnachting en ontbijt*
Inclusief lesmateriaal, naslagwerk en cursuscertificaat.

Overige bedrijfsartsen en klanten € 1.190,00* (excl. btw)
Extra kosten overnachting 1-persoonskamer € 85,00 (incl. ontbijt, excl. btw)

*10% korting op de cursusprijs bij 1 deelnemer van één klant, 25% korting bij 2 deelnemers of meer van één klant.

Aanmelden

Aanmelden en nadere informatie over het programma e.d., neem dan contact op met Annemiek de With via de mail of telefoon: adewith@bedrijfsartsengroep.nl of tel: 088 – 2332330

Deel deze training:

Meld u aan

Aanmelden voor een nascholing of training kan via onderstaand formulier. U ontvangt van ons altijd een bevestiging.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.